Over Amonett

Janke Wesseling: het gezicht achter Amonett

Wat mij fascineert in mijn werk als coach is dat de grootste kracht die een mens en een organisatie heeft, is om te verbinden. De verbinding met je kern, is het startpunt van een ontwikkelproces. Waardoor mensen en organisaties vanuit authentieke energie functioneren.

Mijn inzet is gericht op het inzicht geven in processen door overzicht en bewustwording te creëren. Ik stimuleer in het (her)ontdekken van kwaliteiten en kracht, om je eigen potentieel te versterken. Kenmerkend voor mijn stijl is een creatieve en ondernemende aanpak om vanuit veiligheid en vertrouwen een proces in beweging te brengen. De wijze waarop ik dit doe is: respectvol, inspirerend, betrokken, met humor, confronteren en resultaatgericht.

Ervaring Janke Wesseling

Gedurende mijn gehele loopbaan kwam mijn interesse en kwaliteit met betrekking tot mensen en hun processen tot uiting.

De eerste jaren op het gebied van trainingen en als leidinggevende en manager van teams en afdelingen. Twintig jaar lang heb ik veel ervaring opgedaan als manager en trainer binnen verschillende organisaties.

Na mijn studie HBO-management aan de Hogeschool Utrecht heb ik als afdelingsmanager van de kinderintensive care van het UMC gewerkt. Later heb ik de overstap gemaakt als districtmanager naar de thuiszorg. Mijn interesse in mensen, hun ontwikkeling, processen en interacties heeft gemaakt dat ik mij ben gaan specialiseren op het gebied van trainen (Hogeschool Leeuwarden) en coachen (Academie voor Coaching Amsterdam).

In 2007 heb ik de start gemaakt voor een eigen onderneming, dit heeft geresulteerd in organisatie voor coaching en advies; Amonett.

Vanuit inspiratie naar een helder resultaat

Na elke sessie kom ik weer tot de ontdekking dat inspireren en geïnspireerd worden hand in hand gaan. Ik laat mij zelf graag inspireren door collega’s, gezellige ontmoetingen met vrienden en mijn sociale omgeving, en krijg energie van mountainbiken in het bos.

Want naast je denken en je cognitieve vaardigheden is je lichaam ook een belangrijke raadgever. In coachingsgesprekken neem ik ook graag fysieke componenten mee, want je lijf kan laten zien en voelen wat belangrijk voor je is.

Reviews

“Janke is een integer en empathisch persoon. Al na het eerste gesprek voelde het goed. Zij is oprecht geïnteresseerd in mij en motiveert. Zij laat mij in mijn waarde, oordeelt niet maar geeft mij wel nieuwe inzichten. Dit alles op een prettige en positieve manier. Mijn hoofd voelt soms als een warboel; zij zorgt dat de stukjes weer in elkaar passen. Een goede coach is onbetaalbaar!” - Radioloog 40+
“Janke heeft mij als coach veel nieuwe inzichten gegeven over mijn eigen gedrag en mijn copingsstijlen. Daarnaast heeft zij mij nuttige en bruikbare tips aangereikt die ik nu dagelijks toepas in mijn werk- en privéleven. Haar niet-oordelende en rustige uitstraling en de veilige sfeer die zij creëerde gaven mij vertrouwen om mij kwetsbaar op te stellen.” - Onderzoeker 40+
“Met haar warme, hartelijke betrokkenheid, doortastendheid, nuchtere verstand en ruime ervaring met medici hielp Janke mij om de boel al snel op een rijtje te krijgen, waardoor ik nu met nog meer plezier werk dan ervoor. Mijn advies aan collega's: of je nu met een werkgerelateerd of persoonlijk probleem zit: loop niet door, maar ga ermee aan de slag en ervaar eens van de andere kant hoe heerlijk én handig die samenvattingen en gevoelsreflecties van ons zijn!” - Huisarts 30+
Vorige slide
Volgende slide

Neem contact op

Ik werk vanuit een duidelijk vraagstelling met duidelijke procedures en afspraken. Met als doel een open weg met een helder resultaat.

Ik help je graag naar meer verbinding, veerkracht en groei, vanuit je authenticiteit.